Jump to content

Black_bear

RPG TEAM
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Black_bear

  Buguri

  bug - cind dai /factions members arata ca is 0
 2. Black_bear

  sugestii.

  Sugestie: sa fie adaugata comanda /quitclan cind dai /cmembers sa fie tabel ca la help / factions. Sugestie: Dupa ce au zis ceilalti playeri sa fie adaugate culori mai deschise la chat.
 3. Black_bear

  Buguri

  Descriere (mod de producere a problemei) : 1.Job mecanic si factiune mecanic, cind iei jobul mecanic nu poti folosi masina de mecanic Descriere (mod de producere a problemei) : 2.bug asta cu /creategun dar nu ma lasa sa fac arme,zice ca doar la war poti face. Descriere (mod de producere a problemei) : 3.Nu merge comanda /duty si sunt la hq si zice ca nu sunt la hq sau altceva. Descriere (mod de producere a problemei): 4. 6La locatia pentru licenta fly nu iti da avionul de la /exam. cind dai exam scrie ca esti in avion dar avionul nu este spawnat! Descriere (mod de producere a problemei): 5, Comanda /so nu exista Descriere (mod de producere a problemei): 6. helper 3 nu are comenzi , si nu cred ca este o comanda pentru a raspunde la nuri eu as zice sa fie /nre. Scurta prezentare printr-un video/serie de imagini a problemei: - Alte precizari: sa fie rezolvate
 4. Black_bear

  sugestii.

  Sugestie: 1.Sa fie adagaut limba romana pe gamemode cei care au dat limba romana si cei care au dat engleza sa aiba in engleza textul. Sugestie: 2.Sa fie adaugat tomberoane la jobul de gunoier cand ai checkpoint Sugestie: 3.Sa fie adaugat jobul hunter(vanator) adica sa omori animalele pe camp si sa iei carnea de pe ia si sa o vinzi in magazin. Sugestie: 4.Vreau sa fie delearship in alta parte dar sa fie cu mapping am gasit o locatie misto cu multe parcari. Sugestie: 5. Sa fie bagata factiunea school instructors in loc de licentele automare. Sugestie: 6. Sa fie adaugata comanda /so pentru politisti deoarece e ciudat fara ea. Sugestie: 7. Cind dai comanda /factions sa arate tabel ca ala de pe alte servere deoarece e mai modern asa si sa arate numarul maxim de membri. Sugestie: 8. Cind dai /help tot sa fie un tabel din care sa alegi sectiunea deoarece pare mai vechi sa iti arate pe chat comenzile Sugestie: 9. In loc de /locations sa se bage /gps deoarece majoritatea folosesc asta din start. Sugestie: 10. Sa fie adaugata factiunea school instructors si national guard, dupa parerea mea ar fi mai bine asa deoarece multi playeri folosesc school instructors. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar îmbunatati la modernizarea serverului. Ar ajuta la updateurile serverului.
×